YONG TAEKWONDO

 since 2011
   Koti      Aloita taekwondo!
Yong Taekwondo toivottaa uudet harrastajat tervetulleiksi! 
 
TENAVAT: Maanantain treeneissä Kauttualla on muutama paikka vapaana, ota yhteyttä.
 
LAPSET: Rohkeasti mukaan lähimpään kouluryhmään (Hinnerjoki, Honkilahti, Kauttua, Kiukainen, Panelia, Säkylä, Tuomaala, Kokemäki! Katso lisää sivulta Harjoitukset.
 
PERUSKURSSI +13-vuotiaille
Voit ilmoittautua tekstiviestillä / whatsapp-viestillä numeroon 040 704 7918, ensimmäiset treenit keskiviikkona 2.11. klo 19.30 Kauttuan Liikekeskuksessa. Perusteiden oppimisen jälkeen voit osallistua muihin harjoituksiin.
 
YLEISTÄ
Uusilta harrastajilta vaaditaan vain mielenkiintoa lajiin ja toisten harrastajien huomioonottamista. Taidot ja fysiikka kehittyvät harjoittelemalla, jokaisella omaan, yksilölliseen tahtiin. Aluksi treeneissä käy mikä tahansa liikunnallinen asustus. Taekwondopuku hankitaan yleensä ensimmäiseen vyökokeeseen. Pukuja ja suojia saa tilattua seuran kautta, kysy ohjaajalta. Suojia voi aluksi lainata, mutta harjoittelun pidetessä suositellaan omien suojien hankkimista, ainakin käsivarsi- ja säärisuojat olisi hyvä omistaa. Juomapulloa kannattaa pitää treeneissä mukana. Taekwondo on hauska ja turvallinen harrastus, kokeile vaikka! :)
 
HARJOITUSMAKSUISTA  
Harjoituksiamme voi tulla kokeillemaan ilmaiseksi. Kun päätät jatkaa harjoittelua, saat maksuohjeet ohjaajalta. Maksu riippuu omasta aktiivisuudestasi ja käytkö harjoituksissa seuran omalla salilla vai koulujen liikuntasaleissa. Saman perheen jäsenistä joka kolmas harjoittelee veloituksetta.